Volkswagen Golf 2015-2019Legenda Severitate:
Severitate scazuta
Severitate medie
Sever

Motor: defecte

Tren rulare - transmisie: defecte

Sistem de franare: defecte

Instalatie Electrica si iluminare: defecte

Suspensie si directie: defecte

Caroserie si elemente externe: defecte


Despre Volkswagen Golf 2015-2019 • Volkswagen Golf, autoturismul favorit al romanului, nu dezamageste in testele de defecte prezente si severitate. Este in mod cert una dintre cele mai fiabile si abordabile autoturisme europene.

  La fel ca si surorile sale de sub acelasi brand VW, consumul si servisul nu te obliga sa recurgi la un imprumut bancar / refinantare doar pentru a de bucura de serviciile ei.

  Precum toate autoturismele Volkswagen Golf lansate pana acum, masina se remarca prin agilitate, confort si un design apelant la o categorie larga de varsta. Indiferent ca esti un adolescent care abia a pus mana pe permis sau un  domn bine aflat in mijcolul deceniului , cumva Volkswagen Golf reuseste sa te sadisfaca.

  Dupa ce Volkswagen Beetle s-a demodat undeva la inceputul anilor 1970, compania VW a intrat intr-o perioada dificila finaciara. Ca si consecinta a eforturile de a se salva, compania a dezolvat modelul Golf.

  Cativa ani de prototipuri si s-a nascut autoturismul Volkswagen Golf, care avea sa devina o legenda. De la prima lansare a liniei de producție în 1974, modelul a trecut prin sapte generatii.

  Tu ce parere ai despre autoturismul VW Golf?

  0 0 vote
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  1 Comment
  cele mai vechi
  cele mai noi cele mai votate
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Mihai
  Mihai
  1 year ago

  In genere VW Golf este o masina extrem de fiabila si usor de intretinut. Personal VW nu m-a dezamagit