Slimming ems, Descriere produs


Puteți arde de grăsime, intarirea muschilor si forma corpului cu ușurință oricând, oriunde datorita design subțire și ușor.

slimming ems cum mi a schimbat pierderea în greutate

Fac exercitii de 25 de minute cu aparatul de fitness este egal cu funcționare de metri, face rola de exercitii abdominale sau de înot pentru o jumătate de oră. Două Usor de Utilizat - buton funcționare cu 6 moduri, 10 de tipuri de diferite de intensitate. Puteți regla intensitatea în funcție de propriile nevoi.

slimming ems ardeți grăsimea anvelopei de rezervă

Patru Insista cu privire la Utilizarea - pentru corpul de formare musculare. Acest muschi de toner poate ajuta la ton, strângeți și de a consolida muschii corpului, puteți obține o cifră mai bine după consecutive slimming ems acestui produs pentru aproximativ 2 luni Caracteristici: - Tehnologia EMS: EMS este o tehnologie care folosește semnale electrice pentru a stimula în mod direct și de a exercita muschii.

Puteți musculare de formare în birou, dormitor, sau orice loc doriți. Nu doar în sala de gimnastică. Apoi să meargă din nou.

slimming ems ghimbir si lamaie pt slabit

Atenție: 1. Nu este potrivit pentru oamenii al căror corp are Dispozitiv Medical Sida, cum ar fi pacemaker cardiac etc.

slimming ems dacă eu fart voi pierde în greutate

Epilepsie sau convulsii bolnavul nu-l folosesc. Persoana care tocmai a terminat o operație chirurgicală nu-l folosesc. Nu utilizați atunci când de conducere sau de operare a mașinii.

slimming ems timp de scădere în greutate om om

Ambalare și appearancestor poate avea unele diferențe. Dimensiune plus sau minus 3 cm de eroare Dar noi va garantam calitatea produsului. Fiecare lot de produs de culoare slimming ems apperancestor poate avea o diferență care este inclusiv de la calculator care arată diferența de culoare Ne exprimam speranta clientul nostru nu va mintea de produs e mica diferenta Daca este nevoie de mai mult ajutor nu ezitați să știm.

Multumesc mult Danny Revizuire Produs Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

slimming ems pierdere în greutate spa nj